Rehabilitació per a gossos

El nostre servei de rehabilitació veterinària té com a objectiu proporcionar un suport terapèutic integral per optimitzar la qualitat de vida dels animals i afavorir la seva recuperació física i emocional. Comptem amb un espai ampli i segur, amb àrea de teràpia aquàtica, així com equipament de teràpia manual i instruments per a teràpies complementàries. Treballem conjuntament amb el responsable de l'animal per garantir tractaments segurs, efectius i còmodes, que promoguin la recuperació i millorin el benestar del pacient.

Tipus de rehabilitació més comunes per a gossos segons les seves necessitats específiques.

Rehabilitació ortopèdica

S'enfoca en la recuperació de lesions relacionades amb el sistema musculoesquelètic, com ara fractures, luxacions, ruptures de lligaments, displàsia de maluc i de colze, etc.

Rehabilitació neurològica

Se centra a millorar la funció neurològica en gossos amb lesions o malalties del sistema nerviós, com hèrnies discals, neuropaties, paràlisi i problemes de coordinació.

Rehabilitació postoperatòria

Es duu a terme després de cirurgies (cirurgies ortopèdiques, de columna vertebral, d'extirpació de tumors, etc.) per ajudar l'animal a la recuperació i promoure una curació adequada.

Rehabilitació cardiopulmonar

S'utilitza per a gossos amb problemes respiratoris o cardíacs, com ara malalties pulmonars cròniques o insuficiència cardíaca congestiva.

Gràcies a la rehabilitació de gossos, el teu animal podrà...

  • Disminuir el dolor i la inflamació
  • Retardar l’atròfia muscular
  • Millorar la funció i la independència en les activitats diàries
  • Incrementar la força i la resistència musculars
  • Guanyar resistència cardiovascular
  • Reduir dels espasmes musculars
  • Incrementar la velocitat de cicatrització
  • Recuperar l’arc de mobilitat articular
  • Reeducar la marxa: propiocepció, coordinació, equilibri

Millora la qualitat de vida del teu company

Rehabilitació geriàtrica per a gossos sènior

A mesura que els gossos envelleixen, poden experimentar canvis en la seva funcionalitat física, com la disminució de la força muscular, l'articulació rígida, la pèrdua de flexibilitat i l'aparició de problemes de salut relacionats amb l'envelliment, com l'artritis o les malalties cardíaques. La rehabilitació geriàtrica té com a objectiu mantenir i millorar la mobilitat, la funcionalitat i la comoditat dels gossos d'edat avançada a través d'un programa específicament dissenyat per a les seves necessitats úniques, i així millorar la seva qualitat de vida i el seu benestar.

La rehabilitació canina postoperatòria

La rehabilitació postoperatòria és essencial per a una recuperació completa i eficaç després d'una cirurgia en animals. Amb aquesta teràpia personalitzada ajudem a millorar la curació, reduir el risc de complicacions, millorar la funcionalitat i promoure el benestar general del gos, afavorint una recuperació òptima i una millor qualitat de vida. Els nostres pacients acostumen a recórrer als nostres tractaments de fisioteràpia en casos de:

Cirurgies ortopèdiques

Són casos de reparació de fractures, correcció de luxacions, reconstrucció de lligaments, artroplàstia, cirurgia per a la displàsia de maluc, i cirurgia de columna vertebral, entre d'altres. La rehabilitació després d'aquestes cirurgies busca millorar la mobilitat, restablir la força muscular, estabilitzar les articulacions i facilitar la curació dels teixits afectats.

Cirurgies neurològiques

Es tracta d'operacions per a hernies de disc, estenosi espinal, tumors cerebrals o espinals, i altres problemes neurològics. La rehabilitació després d'aquestes cirurgies es centra en millorar la funció neurològica, recuperar la mobilitat i ajudar en la rehabilitació de les capacitats motores i sensorials afectades.

Cirurgies de teixits tous

Poden incloure cirurgies per a l'eliminació de tumors, extirpació de quists o abscessos, reconstrucció de ferides greus, i altres procediments quirúrgics en òrgans o teixits tous. La rehabilitació en aquests casos té com a objectiu promoure la curació adequada, millorar la funció dels teixits afectats i restaurar la mobilitat.

Cirurgia cardíaca

Aquests tipus de cirurgies poden incloure correcció de malformacions cardíaques congènites, reparació de vàlvules cardíaques o cirurgia de derivació cardíaca. La rehabilitació després d'aquestes intervencions busca millorar la funció cardiovascular, augmentar l'aptitud física i ajudar en la recuperació del gos després de l'operació.

Teràpies de rehabilitació canina

Tractaments d'hidroteràpia

Hidroteràpia

Més informació

Massatge terapèutic

Més informació

Estimulació elèctrica

Més informació

Crioteràpia i termoteràpia

Més informació

Acupuntura gossos

Acupuntura

Més informació

Cinesiteràpia i estiraments

Com treballem?

Tarifes de rehabilitació

(IVA inclòs)

La rehabilitació sol requerir diversos tractaments i sessions per obtenir els millors resultats. Per aquest motiu, hem creat packs de sessions amb descomptes especials perquè pugueu gaudir d'una teràpia continuada i d'un preu ajustat en el procés.

Reserva la teva cita
Sessió d'hidroteràpia (30 minuts) 48 €
Paquet 10 sessions d'hidroteràpia (+ 1 de regal) 480 €
Sessió de fisioteràpia amb hidroteràpia (60 minuts) 66,50 €
Paquet 10 sessions de fisioteràpia amb hidroteràpia (+ 1 de regal) 665 €
Sessió de fisioteràpia a domicili (45 minuts) 66,50 €
Paquet 10 sessions de fisioteràpia a domicili (+1 de regal) 665 €