Hidroteràpia per a gossos

Les nostres sessions d'hidroteràpia són úniques per a cada animal, ja que cadascun té necessitats individuals. Es duen a terme a les nostres instal·lacions especialitzades, que compten amb piscina amb condicions controlades de temperatura i altres factors d'equilibri hídric que asseguren la higiene i la comoditat de l'animal. Prioritzem una col·laboració estreta entre aquest, el nostre fisioterapeuta i el responsable, per garantir un tractament segur, efectiu i còmode que promogui la rehabilitació i millori el benestar del pacient.

Indicacions de la hidroteràpia per a gossos

La hidroteràpia canina pot ser beneficiosa per tractar una àmplia gamma de lesions i problemes en els gossos minimitzant l'impacte articular dels moviments, incloent:

Icon

Lesions ortopèdiques

Esquinços, luxacions, fractures, lesions de lligaments, displàsia de maluc i de colze, entre d'altres.

Icon

Problemes musculars

Dolor muscular, debilitat muscular, desequilibris musculars, contractures i tensions.

Icon

Rehabilitació postoperatòria

Després de cirurgies ortopèdiques, com reparació de lligaments, reconstrucció d'articulacions, col·locació d'implants, etc.

Tooth
Icon

Condicions neurològiques

Hèrnies de disc, malalties del sistema nerviós, paràlisi, debilitat muscular i neuropaties perifèriques.

Icon

Artritis i malalties articulars

Osteoartritis, displàsia de maluc, artritis reumatoide i altres afeccions que afecten les articulacions.

Icon

Obesitat i control de pes

La hidroteràpia ajuda a cremar calories i millorar l'estat físic sense exercir massa pressió sobre les articulacions.

Image

També per a animals sans

La hidroteràpia també s'utilitza per mantenir i millorar la condició física dels gossos atletes o de treball, com gossos de competició o gossos de servei, així com per ajudar els animals a millorar el seu rang de moviment, la coordinació dels seus moviments i el seu equilibri general.

Reserva la teva visita

Els avantatges de la hidroteràpia sobre d'altres teràpies convencionals de rehabilitació canina

Reducció de l'impacte

L'aigua proporciona un entorn d'exercici de baix impacte, ja que la seva flotabilitat disminueix l'estrès i l'impacte sobre les articulacions i els teixits del cos. Això és particularment beneficiós per a gossos amb lesions o problemes musculoesquelètics, ja que permet realitzar moviments i exercicis amb menor dolor i risc de lesions addicionals.

Resistència suau i controlada

L'aigua proporciona resistència suau i controlada als moviments, permetent treballar la força muscular i millorar la resistència sense sobrecarregar excessivament les articulacions. Aquesta resistència controlada ajuda a reforçar els músculs i promoure una millor estabilitat i funcionalitat.

Millora de la circulació

La hidroteràpia estimula la circulació sanguínia i limfàtica de manera més eficient. La pressió de l'aigua al voltant del cos augmenta el flux sanguini als teixits, afavorint la curació i la recuperació. A més, l'aigua també ajuda a reduir la inflamació i millorar el drenatge limfàtic.

Augment de l'amplitud de moviment

L'aigua proporciona una plataforma que redueix la gravetat, permetent un moviment més lliure i una major amplitud de moviment. Això és especialment útil per a gossos amb problemes de mobilitat restringida o rigidesa articular, ja que permet estirar els músculs i les articulacions amb més facilitat i suavitat.

Millora de l'estabilitat i el equilibri

L'aigua proporciona un entorn inestable, obligant el gos a utilitzar els músculs estabilitzadors per mantenir l'equilibri. Aquest treball de l'estabilitat i el equilibri ajuda a millorar la coordinació, la postura i la propriocepció.

Les nostres instal·lacions per a hidroteràpia a Llinars del Vallès

Les nostres instal·lacions per a hidroteràpia proporcionen un entorn segur i adequat per als gossos en el procés de rehabilitació. Disposem d'una piscina terapèutica especialment adaptada que permet dur a terme exercicis i teràpies específiques dins l'aigua.

Com treballem?

Tarifes d'hidroteràpia

(IVA inclòs)

La hidroteràpia és un tractament que sol requerir diverses sessions per obtenir els millors resultats. Per aquest motiu, hem creat packs de sessions amb descomptes especials perquè pugueu gaudir d'una teràpia continuada i d'un preu ajustat.

Reserva la teva cita
Sessió d'hidroteràpia (30 minuts) 48 €
Paquet 10 sessions d'hidroteràpia (+ 1 de regal) 480 €
Sessió de fisioteràpia amb hidroteràpia (60 minuts) 66,50 €
Paquet 10 sessions de fisioteràpia amb hidroteràpia (+ 1 de regal) 665 €