Acupuntura per a gossos

De la mateixa manera que ha passat amb l'acupuntura en persones, l'ús de l'acupuntura veterinària ha crescut molt els darrers anys, i de fet les societats que ja feien servir aquesta tècnica a l'antigüitat també l'empraven per curar els seus animals. L'evidència científica, com recorda el Departament de Salut dels Estats Units, ha demostrat que aquesta tècnica pot ser útil en diverses condicions del dolor, per exemple l'associat a l'osteoartritis i el dolor postoperatori, i que els efectes beneficiosos perduraven més enllà de la finalització del tractament. També pot tractar problemes més enllà del dolor, com l'ansietat o depressió, problemes a la pell, dolències associades a l'envelliment, etc., millorant la qualitat de vida del pelut.

Poder comptar amb professionals acreditats és la millor garantia per a la millora del teu animal

Tractaments sota supervisió veterinària

Només fem sessions d'acupuntura, com amb la resta de teràpies, després de la prescripció del veterinari, que és qui ha de decidir si l'animal reuneix les condicions per a aprofitar els beneficis del tractament.

Titulació en acupuntura per a animals

Acreditem un coneixement dels principis de l'acupuntura, les seves tècniques i l'aplicació d'aquesta teràpia en animals, aplicant les agulles al lloc adequat i durant el període de temps pertinent per a cada cas.

Coneixements de medicina tradicional xinesa

La nostra formación en els principis de l'acupuntura tradicional ens permeten abordar els tractaments de forma holística, identificar desequilibris i enfocar-nos en punts d´acupuntura específics.

Empatia amb l'animal i el seu responsable

Creem un ambient de confort i afecte que ajuda a reduir l'estrès i l'ansietat a l'animal i la preocupació del seu responsable, i així afavorir una experiència de millora positiva durant tota la sessió i el tractament.

Com són les sessions d'acupuntura canina?

En què pot ajudar l'acupuntura per a gossos?

  • Artritis i malaltia degenerativa de les articulacions: pot ajudar en l'alleujament del dolor i en el manteniment de la mobilitat.
  • Malaltia del disc intervertebral i dolor als nervis: pot alleujar el dolor.
  • Cirurgies i postoperatori: pot ajudar a reduir el dolor i l'estrès associats a aquesta experiència.
  • Efectes secundaris del càncer: pot ajudar a allejar el dolor, controlar les nàusees i recuperar la gana.
  • Afeccions hormonals o metabòliques: pot ajudar a l'equilibri hormonal, la reducció de l'estrès, l'estimulació del metabolisme, la millora de la circulació i la disminució del dolor i la inflamació.
  • Problemes associats a l'envelliment: pot ajudar a millorar en la recuperació de la força, en problemes de mobilitat, en el desinterès per l'entorn, etc.
  • Problemes emocionals: pot ser útil en casos d'ansietat, depressió, estrès, pors, desinterès...

Image

Un tractament cada cop més utilitzat en animals

La medicina traducional xinesa explica que l'acupuntura és equilibrar fluxos d'energia (chi) a través d'un entramat de meridians i punts distribuïts per tot el cos, mentre que la medecina occidental atribueix l'eficàcia d'aquest tractament, especialment en combinació amb d'altres, a l'alliberament d'endorfines, serotonina i d'altres substàncies mitjançant l'estimulació dels nervis que produeixen les agulles inserides, proporcionant un alleujament del dolor i promovent el benestar general. Atès que en persones s'han demostrat aquests efectes, es considera que aquests també poden beneficiar els animals.

Reserva la teva visita

Tarifes d'acupuntura per a gossos

(IVA inclòs)

L'acupuntura forma part de tractaments que solen requerir diverses sessions per obtenir els millors resultats. Per aquest motiu, hem creat packs de sessions amb descomptes especials perquè pugueu gaudir d'una teràpia continuada i un preu competitiu durant el procés.

Reserva la teva cita
Sessió d'acupuntura (20 minuts) 36 €
Paquet de 10 sessions d'acupuntura (+ 1 de regal) 360 €
Sessió de fisioteràpia a domicili (45 minuts) 66,50 €
Paquet 10 sessions de fisioteràpia a domicili (+1 de regal) 665 €