Electroteràpia per a gossos

Som professionals experimentats en estimulació elèctrica veterinària complementada amb altres teràpies com els exercicis i els estiraments, la hidroteràpia, els massatges o l'aplicació de fred i calor. La nostra tècnica, equipament i sensibilitat cap als nostres pacients ens permeten aprofitar els beneficis terapèutics de les petites corrents elèctriques per estimular els músculs i els teixits del cos de l'animal, controlant els diferents paràmetres, com ara la freqüència, l'amplitud i la durada dels impulsos de forma que aquest estigui còmode i segur i la seva recuperació sigui eficaç.

Indicacions dels l'electroteràpia per a gossos

Reducció o eradicació del dolor

L'estimulació elèctrica pot actuar com un analgèsic natural, bloquejant els senyals de dolor i alleujant el malestar en gossos amb dolor crònic o agut. Això pot millorar el confort i la qualitat de vida de l'animal.

Millora de la funció muscular

L'electroteràpia pot estimular les contraccions musculars i millorar la força i l'activació muscular. Això és especialment útil en gossos amb músculs dèbils o atrofiats o en casos de rehabilitació postoperatòria.

Millora de la circulació sanguínia

Els impulsos elèctrics poden estimular la dilatació dels vasos sanguinis i augmentar el flux sanguini en l'àrea tractada. Això pot afavorir l'aportació d'oxigen i nutrients als teixits i promoure una millor cicatrització.

Facilitació de la regeneració de teixits

L'estimulació elèctrica pot estimular la regeneració tissular en casos de lesions o traumatismes. Pot millorar la curació de ferides, accelerar la formació d'os en fractures i promoure la regeneració dels teixits afectats.

L'electroteràpia en mans de professionals com els nostres

En els primers moments de l'estimulació, el gos pot notar una sensació tèrmica o una lleugera vibració a la zona tractada, cosa que no ha de provocar-li dolor ni malestar. Per això és important que un fisioterapeuta veterinari supervisi de prop l'animal durant tota la sessió per controlar la seva resposta i fer els ajustos necessaris per a aconseguir un nivell de confort òptim per a l'animal i una seguretat total, procurant la màxima eficàcia del tractament.

Tipus de lesions que es beneficien dels efectes de l'estimulació elèctrica canina

  • Atròfia muscular
  • Lesions dels nervis perifèrics (lesions dels nervis radials o ciàtics, etc.)
  • Lesions musculoesquelètiques (esquinços, distensions musculars, lesions tendinoses, lesions en els lligaments, etc.)
  • Contractures i espasmes musculars
  • Rehabilitació postoperatòria (cirurgia ortopèdica o reconstrucció lligamentosa, etc.)

Pastor alemany jugant

Com treballem?

Tarifes d'electroteràpia per a gossos

(IVA inclòs)

L'electroestimulació forma part de tractaments que solen requerir diverses sessions per obtenir els millors resultats. Per aquest motiu, hem creat packs de sessions amb descomptes especials perquè pugueu gaudir d'una teràpia continuada i de tarifes assequibles en el procés.

Reserva la teva cita
Sessió de fisioteràpia amb electroteràpia (45 minuts) 66,50 €
Paquet 10 sessions de fisioteràpia amb electroteràpia (+ 1 de regal) 665 €