Massatge per a gossos

El massatge és una de les tècniques clau de la fisioteràpia canina i pot ser necessari en diverses situacions per millorar el benestar i la salut del gos. Aquesta teràpia manual s'utilitza per relaxar els músculs, alleujar el dolor, millorar la circulació i promoure la curació. A més, és una forma efectiva de comunicació i interacció amb l'animal, permetent una connexió més profunda i una millora en el seu benestar global. Algunes de les tècniques de massatge més comunes inclouen el superficial, el drenatge, l'amassament o la percussió. Cada tipus de massatge té tècniques i beneficis específics, i el fisioterapeuta caní utilitzarà la combinació més adequada segons les necessitats individuals de cada gos i la condició a tractar.

Indicacions dels massatges terapèutics per a gossos

Dolor muscular i tensions

Ajuda a relaxar els músculs tensos, alleujar el dolor i reduir les tensions musculars causades per activitat intensa, lesions o condicions cròniques.

Problemes ortopèdics

Afeccions com artritis, displàsia de maluc i de colze, lesions de lligaments i problemes de columna vertebral poden beneficiar-se del massatge terapèutic per millorar la mobilitat, alleujar el dolor i promoure la curació.

Estrès i ansietat

El massatge terapèutic pot ajudar a reduir l'estrès i l'ansietat en gossos, per exemple els proporcionats per pors, traumes, hiperactivitat, canvis ambientals, etc. proporcionant una sensació de relaxació i benestar general.

Rehabilitació postoperatòria

Després de cirurgies o procediments mèdics, el massatge terapèutic pot ajudar a millorar la circulació, reduir la inflamació i accelerar la recuperació.

Millora del rendiment atlètic

El massatge terapèutic pot ser útil per a gossos atlètics o de treball, ajudant a millorar la flexibilitat, l'elasticitat muscular i la recuperació després de l'exercici intens.

Millora de la qualitat de vida en gossos sènior

En gossos de la tercera edat, el massatge terapèutic pot ser beneficiós per alleujar el dolor associat a l'envelliment, millorar la mobilitat i promoure un estat de benestar general.

Image

Un tractament per a qualsevol raça i mida

En general, tant els gossos grans com els petits poden beneficiar-se del massatge terapèutic. Les nostres tècniques poden adaptar-se manera adequada per proporcionar un tractament efectiu i segur independentment de la grandària de l'animal, observant el seu nivell de tolerància i tenint en compte les seves necessitats i preferències, aplicant una pressió més ferma i utilitzant moviments més amplis per abastar una major superfície corporal en els gossos grans i fent ajustaments i maniobres més precises per arribar a zones específiques en els petits.

Reserva la teva visita

Tipus de massatges per a gossos que fem

Superficial/stroking

És un massatge suau en el sentit del pèl. Estimula la circulació, relaxa la musculatura, incrementa el flux sanguini i limfàtic. Redueix la resposta a l'estrès. En animals joves indueix a un major desenvolupament neural. Col·labora amb el desenvolupament del sistema immune.

Drenatge/effleurage

És un massatge amb moviments llargs, suaus i lliscants, generalment seguint la direcció del flux sanguini cap al cor. Redueix l'edema o la inflamació. És especialment útil en situacions on hi ha hagut lesions o cirurgies.

Amassament/petrissage

A diferència del drenatge, es fa amb moviments d'amassament, pressió i rotació, de forma més profunda, des de zones distals, amb les puntes dels dits a més proximals. Relaxa la musculatura, estimula la circulació i ajuda a eliminar l’àcid làctic produït després de l’exercici. És molt útil en gossos de treball i esportistes.

Percussió/clapping

És un massatge que s'executa amb les mans còncaves o amb els costats dels dits, administrant petits copets rítmics sobre l'àrea desitjada. Millora la circulació i relaxa músculs.

Fricció transversa/cyraix

Aquest massatge aplica fricció profunda sobre l'àrea lesionada, és a dir, aplicant-hi una pressió profunda i concentrada, movent-se transversalment respecte a la direcció del teixit. Permet recuperar la mobilitat de la zona lesionada mitjançant la reducció d’adherències. D'aquesta forma es produeix una cicatrització bona i funcional.

Teràpia punts trigger

En aquest massatge s'aplica una pressió concentrada i sostinguda sobre àrees de tensió molt localitzades fins que es produeix una disminució del dolor o una relaxació del múscul. Permet tractar sobre tot contractures o nusos musculars.

Com treballem?

Tarifes de massatges per a gossos

(IVA inclòs)

Els massatges formen part de tractaments que solen requerir diverses sessions per obtenir els millors resultats. Per aquest motiu, hem creat packs de sessions amb descomptes especials perquè pugueu gaudir d'una teràpia continuada i un preu ajustat en el procés.

Reserva la teva cita
Sessió de massatge (20 minuts) 36 €
Paquet de 10 sessions de massatge (+ 1 de regal) 360 €
Sessió de fisioteràpia a domicili (45 minuts) 66,50 €
Paquet 10 sessions de fisioteràpia a domicili (+1 de regal) 665 €